Ludvig festdrakt, sølvgrå

Ludvig festdrakt. Sølvgrå brokade. Leveres med skjorte, nikkers og vest. Str. 2 til 10 år. 

kr 599,00
På lager
SKU
3596
Ludvig guttedrakt kan vaskes i maskin på ullvask 30°. Bruk kun vaskemiddel som er beregnet på silke eller ull. Skjorten vaskes separat.

Vi anbefaler imidlertid å vaske drakten minst mulig, tørk heller over flekker med en fuktig klut. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.
Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting før man eventuelt vasker den.
Vi anbefaler å oppbevare drakten i den hvite oppbevaringsposen som følger med.

Info

Ludvig sølvgrå festdrakt til gutt har nydelig sølvfarget brokadevest i 80% polyester og 20% rayon, og er foret med baskerlin, som en vanlig bunad. Sort sateng i rygg. Vesten har nydelig sort bånd med vakkert blomstermotiv på begge skuldre. Vesten har også et sort velurbånd rundt kanten, og har 8 sølvfargete pynteknapper i front. 

Nikkersen på Ludvig guttedrakt er produsert i 65% polyester og 35% viskose. Den har justerbare seler, slik at drakten vokser med barnet. Nikkersen har sølvfargete pynteknapper i front samt nederst på foten. Borrelåslukning nederst.

Bomullsskjorten har engelsk blonde rundt krage, ermlister og brystklaff. Skjorten har en sølvfarget trykknapp med mønster på selve mansjetten (nederst på ermet)

Ludvig guttedrakt fås også i lilla eller rød og finnes i str. 2-10 år.

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Til guttedrakten anbefaler vi en halsknapp eller en enkel, liten sølje.

Målskjema

Tilpasning

Ludvig guttedrakt har justerbare seler, slik at drakten vokser med barnet.
© Elements Production AS