Louise festdrakt, rød

Louise festdrakt Rød. Leveres med skjorte. Størrelse 2 - 10 år.

kr 599,00
På lager
SKU
HA-3976
Louise pikedrakt kan vaskes i maskin på ullvask 30°. Bruk kun vaskemiddel som er beregnet på silke eller ull. Skjorten vaskes separat. Beltet bør ligge i egnet vaskepose dersom det skal vaskes.

Vi anbefaler forøvrig å vaske drakten minst mulig, tørk heller over flekker med en fuktig klut. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.
Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting før man eventuelt vasker den.
Vi anbefaler å oppbevare drakten i den hvite oppbevaringsposen som følger med.

Info

Louise rød festdrakt til pike er en enkel festdrakt, med nydelig rødfarget brokadevest, og matchende, bred brokadekant nederst på stakken. Drakten har et iøynefallende belta med lilla bunnfarge og vakkert blomstermotiv. 

Stakken på Louise pikedrakt er produsert i 65% polyester og 35% viskose. Nederst er det en flott brokadekant i 80% polyester og 20% rayon. Kanten er i samme rødfarge som vesten. 

Vesten er i rød jaquard, og er i 80% polyester og 20% viskose. Vesten har et sort dekorbånd i velur rundt kantene og har fylte kikke-kanter rundt hele vesten og beltet.

Vesten er foret med baskerlin, og har strikksnor på innsiden bak i ryggen for enkel regulering.

Bomullsskjorten har blondekanter rundt krage, ermlister og brystklaff. Skjorten har en sølvfarget trykknapp med mønster på selve mansjetten (nederst på ermet)

Louise pikedrakt finnes i str. 2-10 år.

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Til pikedrakten anbefaler vi en halsknapp eller liten sølje til å ha i halsen, og en litt større sølje som hovedsølje.

Målskjema

Tilpasning

Vesten har hullstrikk for regulering, som gir mulighet for å stramme inn i ryggen. Det er legg nede på stakken, og man kan enkelt legge til eller fjerne legg ut ifra ønsket lengde. Slik får man stakken til å vare flere sesonger. Ett legg gir ca. 4-5cm.
© Elements Production AS