Lise festdrakt, sølvgrå

Festdrakt til liten pike. Kraftig stoff foret med baskerlin. Glidelås i ryggen for lett å få den på. Blir levert med bomullsskjorte med body funksjon.

kr 699,00
På lager
SKU
3707
Drakten kan vaskes i maskin på ullvask 30°. Bruk kun vaskemiddel som er beregnet på silke eller ull. Skjorten vaskes separat. Vi anbefaler imidlertid å vaske drakten minst mulig, tørk heller over flekker med en fuktig klut. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.

Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting før man eventuelt vasker den.

Vi anbefaler å oppbevare drakten i den hvite oppbevaringsposen som følger med.

Info

Babydrakt som passer de aller minste.

Lise sølvgrå festdrakt til jente har nydelig sølvgrå vest, produsert i 80% polyester og 20% rayon. Vesten er foret med baskerlin, som en vanlig bunad, og har glidelåslukning i rygg. Vesten er pyntet med nydelige bånd og 6 sølvfargete pynteknapper.

Stakken på Lise pikedrakt er produsert i 65% polyester og 35% viskose, og har matchende grå kant nederst. «Beltet» er påsydd og har fylte kikke-kanter oppe og nede. Beltet er pyntet med et nydelig blomsterbroderi. 

Skjortebodyen er i 100%bomull og har blondekant rundt krage, ermlister og brystklaff. Skjorten har en sølvfarget trykknapp med mønster på selve mansjetten (nederst på ermet)

Bodyen har jerseystoff i underdelen som gjør den elastisk.

Lise pikedrakt fås også i lilla og finnes i str. 62-86.

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Lise festdrakt blir ekstra fin med en enkel, liten sølje.

Målskjema

Tilpasning

© Elements Production AS