Lasse festdrakt, sølvgrå

Festdrakt til baby, og de aller minste. Sølvgrå farge. str 62- 86

kr 699,00
På lager
SKU
3713
Drakten kan vaskes i maskin på ullvask 30°. Bruk kun vaskemiddel som er beregnet på silke eller ull. Skjorten vaskes separat. Vi anbefaler imidlertid å vaske drakten minst mulig, tørk heller over flekker med en fuktig klut. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.

Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting før man eventuelt vasker den.

Vi anbefaler å oppbevare drakten i den hvite oppbevaringsposen som følger med.

Info

Babydrakt som passer de aller minste.

Lasse sølvgrå festdrakt til gutt har nydelig sølvgrå vest, produsert i 80% polyester og 20% rayon. Vesten er foret med baskerlin, som en vanlig bunad, og har glidelåslukning i front. Vesten er pyntet med nydelige bånd og 6 sølvfargete pynteknapper.

Nikkersen er produsert i 65% polyester og 35% viskose, og er sydd sammen med vesten (hel drakt) Nikkersen har borrelåslukning nederst på foten samt en sølvfarget pynteknapp.

Skjortebodyen er i 100%bomull og har blondekant rundt krage, ermlister og brystklaff. Skjorten har en sølvfarget trykknapp med mønster på selve mansjetten (nederst på ermet)

Bodyen har jerseystoff i underdelen som gjør den elastisk.

Lasse guttedrakt fås også i lilla og finnes i str 62-86.


Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Lasse festdrakt blir ekstra fin med en enkel, liten halsknapp eller en liten sølje.

Målskjema

Tilpasning

© Elements Production AS