Hans festdrakt, gutt

Staselig, tradisjonell drakt med nydelig brokadevest. Hans festdrakt er en flott drakt til de minste gutta, og et rimelig alternativ til en kostbar barnebunad.

kr 399,00 Vanlig pris kr 1 199,00
På lager
SKU
VA10029

Hans rød festdrakt til gutt har nydelig rødfarget brokadevest i 80% polyester/20% rayon og er foret med baskerlin, som en vanlig bunad. Sort sateng i rygg. Vesten har nydelig sort bånd med vakkert blomstermotiv på begge skuldre. Vesten har også et sort velurbånd rundt kanten, og har 8 sølvfargete pynteknapper i front.

Nikkersen på Hans guttedrakt er produsert i 65% polyester og 35% viskose. Den har seler med flere knapper og knapphull, slik at drakten vokser med barnet. Nikkersen har sølvfargete pynteknapper i front samt nederst på foten. Borrelåslukning nederst.

Bomullskjorte med sølvfarget trykknapp med mønster på mansjetten (nederst på ermet)

Finnes i str 2-6 år.

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Til guttedrakten anbefaler vi en halsknapp eller en enkel, liten sølje. 

Hans guttedrakt kan vaskes i maskin på ullvask 30°. Bruk kun vaskemiddel som er beregnet på silke eller ull. Skjorten vaskes separat. Vi anbefaler imidlertid å vaske drakten minst mulig, tørk heller over flekker med en fuktig klut. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.

Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting før man eventuelt vasker den.

© Elements Production AS