Fjellvåken festdrakt, hvit/burgunder

Den burgunder drakten har vest i hvit ullblanding, og burgunder ullkant nederst på stakken
kr 2 699,00
På lager
SKU
VA10019-white-burgundy

Fjellvåken festdrakt til ungdom er basert på damedrakten med samme navn, men har færre justeringsmuligheter enn damedrakten. 

Stakken på Fjellvåken festdrakt i hvit/burgunder er produsert i 65% polyester og 35% viskose, og er betraktelig lettere enn de tradisjonelle bunadsstakkene i ull. Nederst er det en flott burgunderfarget ullkant i 60% ull og 40% polyester. Kanten matcher detaljer man ellers finner på drakten. På baksiden av ullkanten er det i tillegg matchende sateng.

Den hvite vesten er i 60% ull og 40% polyester og har et burgunder dekorbånd i velur rundt kantene og i ryggen. Vesten er foret med baskerlin.

Det medfølger også forkle og belte, begge med nydelige detaljer og fargesammensetninger. Beltet har borrelås for justering. Forkleet er «løst» (ikke en del av beltet) og knyttes bak.

Bomullsskjorten har blondekanter rundt krage, ermlister og brystklaff. Den har et hvitt, nydelig broderi på brystklaffen. 

Fjellvåken festdrakt fås også i sølvgrå.

Finnes i str. 10-16 år.

 

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Til drakten anbefaler vi en halsknapp eller liten sølje til å ha i halsen, og en litt større sølje som hovedsølje. Man kan også ha ørepynt om man ønsker dette.


Inspirasjon Fjellvåken festdrakt

Her med Leonora Cape og Elvira Chiffon skjorte med blomsterdekor

Elvira Chiffon skjorte
Leonora Cape
Elvira Chiffon skjorte
Elvira Chiffon skjorte 
Størrelse 10 12 14 16
Bryst 76 80 84 88
Liv 66 70 74 78
Stakkelengde 85 91 97 105
© Elements Production AS