Elvira bomullsskjorte, hvit

Elvira bomullskjorte hvit med blonder.

Kommer i størrelse 36-48.

kr 1 499,00
På lager
SKU
EL2019_2
Vask og stell av Bomull skjorte
Oppbevaring: Oppbevar skjorten i en bomull pose nyvasket etter hver gang den har vært i bruk. Da er skjorten også beskyttet mot støv og skitt. Selv om man bare har brukt skjorten i noen timer, bør den skylles opp for å få bort rester av deodorant, krem, pudder etc. Det er viktig at den blir veldig godt skyllet da det oftest er rester av vaskemiddel som gjør at skjorter i bomull gulner.

Vask: Skjorter med blonder bør vaskes på finvask med et nøytralt vaskemiddel som f.eks milo. Det anbefales at den blir lagt i en vaskepose for å beskytte blondene og den må alltid vaskes alene i maskinen slik at ikke annet tøy kan ødelegge skjorten. Flekker kan som regel fjernes med Bio-Spray. Skjorten kan kjøres på lav sentrifugering for å få ut det meste av vannet før den legges til tørk. Brukes for høy hastighet på sentrifugering kan blondene ødelegges. Eventuelt kan vannet presses/rulles ut ved hjelp av et hvitt frottéhåndkle.

Stryking: Med dampstrykejern går stryking av bomull veldig greit. Stryk skjorten et par dager før den skal brukes, da rekker den å tørke skikkelig etter strykingen, og skjorten blir ikke like fort skrukkete. Ikke ha for varmt jern, men bruk godt med damp. Evt kan skjorten dynkes godt innen strykingen. Start å stryke bolen, deretter ermene og avslutt med krage og mansjetter. Noen skjortekrager trenger et par omganger med stryke stivelse (f.eks Stiff som kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker).

Festing av knapper og hekter:
Vi anbefaler at man går over skjortene fra oss når de er nye og evt. etter-fester knappene på erme og hektene i halsåpning. Etter mange års erfaring på samme systue i østen vet vi at deres metoder for å feste knapper og hekter ikke holder i lengden. Det kan derfor være lurt å gå over dette før draktene tas i bruk første gang.

Bleking: Fra gammelt av hadde de gode teknikker for å bleke gulnede bomull plagg, eller å få bort standheftige flekker.
Kjør skjorten i maskin på et rent skylleprogram om den ellers er ren. Heng den ut i solen til den er tørr. Denne prosessen gjentas til plagget er helt hvitt igjen. Om det kun er flekker som skal blekes er det kun nødvendig å spraye flekken våt før du henger den i solen.

Info

Skjorte Bomull

Skjorten er hvit og sydd i 100%bomull. Den er dekorert med store blonder på brystet, i halsen og på ermene. Skjorten er sydd i primær snitt med kiler under ermene, På toppen av skuldrene er det lagt 8 små nedsydde legg som lager en ekstra dekor og som gjør den nettere over skuldrene. Skjorten festes i front med små metallhekter. På emnene er det lange mansjetter som er kneppet med runde perlemor fargede knapper. Samme legg som på skuldrene dekorerer de høye mansjettene.

Målskjema

Tilpasning

© Elements Production AS