bunadsringer

bunadsringer

Bunadsringer er et flott tilbehør, men er ikke en del av gamle bunadstradisjoner.

Ringene er dekorative, og finnes i mange ulike varianter. Alle ringene er regulerbare, og passer de fleste ungdommer/voksne. Alle bunadsringene fra Fjordsylv fås i hvitt sølv, oksidert sølv og forgylt

12 Produkter results

per side
Set Descending Direction
 1. Regulerbar bunadsring i hvitt sølv med tre forgylte løvheng. Ringen har tradisjonsrik filigrandekor og finnes også i oksidert sølv.
 2. Regulerbar bunadsring i oksidert sølv med tre løvheng og tradisjonell filigrandekor. Finnes også i hvitt sølv med forgylte løvheng.
 3. Regulerbar bunadsring i oksidert sølv. Finnes også i hvitt sølv. Passer sammen med mansjett 22014
 4. Regulerbar bunadsring i hvitt sølv. Finnes også i oksidert sølv.
 5. Regulerbar bunadsring i hvitt sølv, med tre røde steiner og filigrandekor. Finnes også i oksidert sølv, og med grønne eller røde/grønne steiner.
 6. Regulerbar bunadsring i oksidert sølv med røde steiner og filigrandekor. Finnes også i hvitt sølv, og med grønne eller røde/grønne steiner.
 7. Regulerbar bunadsring i hvitt sølv med røde og grønne steiner og filigrandekor. Finnes også i oksidert sølv, og med røde eller grønne steiner.
 8. Regulerbar bunadsring i oksidert sølv med røde og grønne steiner, samt filigrandekor. Finnes også i hvitt sølv, og med røde eller grønne steiner.
 9. Bunadsring i oksidert sølv med grønne steiner.
 10. Regulerbar bunadsring i hvitt sølv. Ringen har filigrandekor og passer til annet hvitt bunadsølv. Finnes også i oksidert sølv.
 11. Regulerbar bunadsring i oksidert sølv. Ringen har filigrandekor og passer til annet oksidert bunadsølv. Finnes også i hvitt sølv. Passer sammen med mansjett 22014
 12. Bunadsring i oksidert sølv, med filigran- og krusedekor. Passer sammen med mansjettknapper 22012. Finnes også i hvitt sølv.

12 Produkter results

per side
Set Descending Direction