KAMPANJE! Arven nikkers

Arven Nikkers. Sort vadmel. Skinndetaljer på knær og i baken. Str. 92-116.

kr 998,00 Vanlig pris kr 1 799,00
På lager
SKU
3547
Arven nikkers anbefales å kun tørkes av med en fuktig klut pga ullkvaliteten og detaljene i ekte skinn. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.

Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting.

Info

Arven nikkers til gutt har større bruksområde enn en bunad, og passer like godt til fødselsdag og søndagsbesøk hos farmor, som til 17.mai.

Nikkersen er produsert i sort, høykvalitets vadmel, med detaljer i ekte lammeskinn. De flotte kvalitetene gjør at drakten fint kan gå i arv, derav navnet.

Arven nikkers har seler med fire knapphull og åtte flotte tinnknapper. Dette gir gode muligheter for justering, slik at drakten vokser med barnet. Drakten sitter løst i livet, og er god å bevege seg i. Nikkersen har skinnlapp i baken og på knærne.

Obs! Knappene må etterfestes.

Skjorte er ikke inkludert, men vi anbefaler Arven skjorte i høykvalitets bomull til Arven nikkers. Bunadssko og bunadsstrømper er modellens egne.

Arven nikkers finnes i str 92-116. Pris utenom kampanje 1799,-

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Arven nikkers blir ekstra staselig med en enkel, liten halsknapp. Et lite tørkle i halsen kan sette et personlig preg og tilføre litt farge.

Målskjema

Tilpasning

Arven nikkers har seler som kan justeres, slik at drakten vokser med barnet.
© Elements Production AS