Arven nikkers

Arven Nikkers. Sort vadmel. Skinndetaljer på knær og i baken. Str. 92-116.

As low as kr 1 799,00
På lager
SKU 3547
Categories: Festdrakter

Arven nikkers til gutt har større bruksområde enn en bunad, og passer like godt til fødselsdag og søndagsbesøk hos farmor, som til 17.mai.

Nikkersen er produsert i sort, høykvalitets vadmel, med detaljer i ekte lammeskinn. De flotte kvalitetene gjør at drakten fint kan gå i arv, derav navnet.

Arven nikkers har seler med fire knapphull og åtte flotte tinnknapper. Dette gir gode muligheter for justering, slik at drakten vokser med barnet. Drakten sitter løst i livet, og er god å bevege seg i. Nikkersen har skinnlapp i baken og på knærne.

Skjorte er ikke inkludert, men vi anbefaler Arven skjorte i høykvalitets bomull til Arven nikkers. Bunadssko og bunadsstrømper er modellens egne.

Arven nikkers finnes i str 92-116.

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Arven nikkers blir ekstra staselig med en enkel, liten halsknapp. Et lite tørkle i halsen kan sette et personlig preg og tilføre litt farge.

Arven nikkers har seler som kan justeres, slik at drakten vokser med barnet.
Arven nikkers anbefales å kun tørkes av med en fuktig klut pga ullkvaliteten og detaljene i ekte skinn. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.

Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting.

Info