Ludvig guttedrakt, rød

Ludvig festdrakt. Rød brokade. Leveres med skjorte, nikkers og vest. Str 2 til 10 år.

As low as kr 599,00
På lager
SKU 3560
Categories: Festdrakter

Ludvig rød festdrakt til gutt har nydelig rødfarget brokadevest i 80% polyester og 20% rayon, og er foret med baskerlin, som en vanlig bunad. Sort sateng i rygg. Vesten har nydelig lilla bånd med vakkert blomstermotiv på begge skuldre. Vesten har også et sort velurbånd rundt kanten, og har 8 sølvfargete pynteknapper i front.

Nikkersen på Ludvig guttedrakt er produsert i 65% polyester og 35% viskose. Den har justerbare seler, slik at drakten vokser med barnet. Nikkersen har sølvfargete pynteknapper i front samt nederst på foten. Borrelåslukning nederst.

Bomullsskjorten har engelsk blonde rundt krage, ermlister og brystklaff. Skjorten har en sølvfarget trykknapp med mønster på selve mansjetten (nederst på ermet)

Ludvig guttedrakt fås også i lilla og grå og finnes i str 2-10 år.

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Til guttedrakten anbefaler vi en halsknapp eller en enkel, liten sølje.

Ludvig guttedrakt har justerbare seler, slik at drakten vokser med barnet.
Ludvig guttedrakt kan vaskes i maskin på ullvask 30°. Bruk kun vaskemiddel som er beregnet på silke eller ull. Skjorten vaskes separat.

Vi anbefaler imidlertid å vaske drakten minst mulig, tørk heller over flekker med en fuktig klut. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.
Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting før man eventuelt vasker den.
Vi anbefaler å oppbevare drakten i den hvite oppbevaringsposen som følger med.