Fjellvåken festdrakt, hvit/lilla

Festdrakten med hvit vest i ullblanding, har lilla brokadekant nederst på stakken.

kr 1 499,00 Vanlig pris kr 2 699,00
På lager
SKU
3788

Fjellvåken i lilla utførelse skal ut av sortimentet.

Fjellvåken festdrakt til ungdom er basert på damedrakten med samme navn, men har færre justeringsmuligheter enn damedrakten.   

Stakken på Fjellvåken festdrakt i hvit/lilla er produsert i 65% polyester og 35% viskose, og er betraktelig lettere enn de tradisjonelle bunadsstakkene i ull. Nederst er det en flott brokadekant i 80% polyester/20% rayon. Kanten er i en dyp lilla farge og matcher detaljer man ellers finner på drakten. Under brokadekanten er det i tillegg matchende sateng. 

Den hvite vesten er i 60% ull og 40% polyester og har et lilla dekorbånd i velur rundt kantene og i ryggen. Vesten er foret med baskerlin.

Det medfølger også forkle og belte, begge med nydelige detaljer og fargesammensetninger. Beltet har borrelås for justering. Forkleet er «løst» (ikke en del av beltet) og knyttes bak.

Bomullsskjorten har blondekanter rundt krage, ermlister og brystklaff. Den har et hvitt, nydelig broderi på brystklaffen. Skjorten har en sølvfarget trykknapp med mønster på selve mansjetten (nederst på ermet)

Fjellvåken ungdomsdrakt fås også i følgende fargekombinasjoner; Lilla/lilla, hvit/burgunder og sølvgrå

Finnes i str. 10-16 år.

 

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Til drakten anbefaler vi en halsknapp eller liten sølje til å ha i halsen, og en litt større sølje som hovedsølje. Man kan også ha ørepynt om man ønsker dette.

10 12 14 16
1/2 Bryst 38 40 42 44
1/2 Liv 33 35 37 39
Stakkelengde 85 91 97 105
Det anbefales ikke å vaske festdraktene som har ullvest. Tørk heller over flekker med en fuktig klut. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.
Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting før man eventuelt vasker den.
© Elements Production AS