Damsgaard1 Krivi Sort

Flott skuldersjal i ull/silke

kr 1 799,00
På lager
SKU
Damsgaard1

Info

Sjal fra Krivi i Ren ny ull og silke. Sjalet har frynser og vevd mønster over det hele. Det finnes i to farger Sort og kremhvit. Sjalet er stort og brettes dobbelt før det legges over skuldrene

Jon Pettersen har vært fast freelance designer på  Krivi som siden 2008, da bedriften investerte i datastyrt jacquard. Med lang erfaring som designer for andre norske veverier kunne han med denne nye vevstolen utvikle helt nye kvaliteter og mønstringer tilpasset det markedet Krivi kjenner best. I nær dialog med kunder kan spesielle ønsker  finne sin løsning.  Rekonstruksjon fra gamle originaler tilpasset ny teknologi er en av utfordringene: både for bunad/bekledning og interiør. Kunnskapen om materialer og konstruksjon brukes også til utvikling av tidsriktige stoffer i samarbeid med kunden.

 

Jon Pettersen er ansatt som 1.amanuensis ved Kunst og designhøgskolen i Bergen. I tillegg driver han eget firma for design og import av vevde silkestoffer og sjal. Noen av disse sjalene inngår i kolleksjonen til Krivi, som du kan se på bildene under.

Målskjema

Tilpasning

© Elements Production AS