hårsøljer

hårsøljer

Fantastisk flott med søljer i håret. Dette er Knut hos Fjordsylv sin oppfinnelse, men han deler gjerne. Nå er det flere sølvsmeder rundt i landet som lager samme produkt. Han har en god måte dette er utført på, som gjør at søljen ikke sitter skeivt i håret.

8 Produkter results

per side
Set Descending Direction
  1. Enkel, liten hårpynt i hvitt sølv. Filigran- og krusedekor.
  2. Nydelig hårpynt i oksidert sølv. Søljen har flott filigran- og krusedekor og heng med blanke, dryppløv. Denne er lik som barnesølje/halssølje #66012.
  3. Hårpynt i hvitt sølv med kruse- og filigrandekor samt rød stein. Søljen har glatte, forgylte løvheng og dryppheng. Denne er lik som barnesølje/halssølje #66008.
  4. Fantastisk flott med søljer i håret. Dette er Knut sin oppfinnelse, men han deler gjerne. Nå er det flere sølv-smeder rundt i landet som lager samme produkt. Han har en god måte dette er utført på som gjør at søljen ikke sitter skeivt i håret.
  5. Hårpynt i oksidert sølv basert på selveste Valland-søljen. Denne er spesialdesignet for oss og er også basis for vår logo.
  6. Flott hårpynt i hvitt sølv med filigranbunn med kruser og kringler.
  7. Stor, flott hårpynt i hvitt sølv. Filigranbunn med kruser og seks filigranheng med tre blanke, forgylte dryppløv på hvert heng. Passer fint sammen med storsølje #15504 eller kronesølje #15534
  8. Hårpynt i oksidert sølv. Basert på gammelt vikingmønster.

8 Produkter results

per side
Set Descending Direction