Briksbreen festdrakt, lilla

Flott festdrakt i kraftig stoff foret med basker-lin.

kr 899,00
På lager
SKU
3652
Briksbreen kan vaskes i maskin på ullvask 30°. Bruk kun vaskemiddel som er beregnet på silke eller ull. Skjorten vaskes separat. Beltet bør ligge i egnet vaskepose dersom det skal vaskes.

Vi anbefaler forøvrig å vaske drakten minst mulig, tørk heller over flekker med en fuktig klut. Flekker er ofte lettere å fjerne med én gang, mens de ennå er ferske.
Dersom drakten har fått uønsket lukt, anbefaler vi at den henges ut på egnet sted til lufting før man eventuelt vasker den.
Vi anbefaler å oppbevare drakten i den hvite oppbevaringsposen som følger med.

Info

Briksbreen festdrakt til ungdom/pike har ekstra god vidde og egner seg derfor også særlig godt for dem som er litt rundere i fasongen. Drakten har nydelige broderier både på stakken og på det justerbare beltet.

Stakken på Briksbreen ungdomsdrakt i lilla er produsert i 65% polyester og 35% viskose. Nederst er det en flott brokadekant i 80% polyester og 20% rayon. Kanten er i en dyp lilla farge og matcher detaljer man ellers finner på drakten. Under brokadekanten er det i tillegg matchende sateng. 

Vesten er i lilla, fast chenille-struktur, og er i 55% polyester og 45% rayon. Den har et sort dekorbånd i velur rundt kantene og har fylte kikke-kanter rundt hele vesten og beltet. Vesten er foret med baskerlin, og har strikksnor på innsiden bak i ryggen for enkel regulering.

Bomullsskjorten har blondekanter rundt krage, ermlister og brystklaff. Den har et hvitt, nydelig broderi på brystklaffen. Skjorten har en sølvfarget trykknapp med mønster på selve mansjetten (nederst på ermet)

Briksbreen pikedrakt fås også i sølvgrå. Finnes i str. 2-16 år.

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Til pikedrakten anbefaler vi en halsknapp eller liten sølje til å ha i halsen, og en litt større sølje som hovedsølje. Man kan også ha ørepynt om man ønsker dette.

Målskjema

Tilpasning

Vesten har hullstrikk for regulering, som gir mulighet for å stramme inn i ryggen. Det er mulighet for å legge ut vesten med inntil 5-6 cm, avhengig av størrelse. Det er legg nede på stakken, og man kan enkelt legge til eller fjerne legg ut ifra ønsket lengde. Ett legg gir ca. 4-5 cm. Stakk og vest kan tas fra hverandre ved behov, da stakken har linning.
© Elements Production AS