Arven nikkers

Arven nikkers er en tradisjonsrik nikkers i sort vadmel med åtte flotte tinnknapper. Detaljer i ekte lammeskinn samt tinnknapper gir stakken et eksklusivt preg og gir plagget lang levetid. Nikkersen har gode justeringsmuligheter og kan brukes over flere år.

Str. 92-116.

kr 998,00 Vanlig pris kr 1 799,00
På lager
SKU
VA10039-black
Kampanje

Arven nikkers til gutt har større bruksområde enn en bunad, og passer like godt til fødselsdag og søndagsbesøk hos farmor, som til 17.mai.

Nikkersen er produsert i sort, høykvalitets vadmel, med detaljer i ekte lammeskinn. De flotte kvalitetene gjør at drakten fint kan gå i arv, derav navnet.

Arven nikkers har seler med fire knapphull og åtte flotte tinnknapper. Dette gir gode muligheter for justering, slik at drakten vokser med barnet. Drakten sitter løst i livet, og er god å bevege seg i. Nikkersen har skinnlapp i baken og på knærne.

Skjorte er ikke inkludert, men vi anbefaler Arven skjorte i høykvalitets bomull til Arven nikkers. Bunadssko og bunadsstrømper er modellens egne.

Arven nikkers finnes i str 92-116.

Tips: Sølv fra Fjordsylv AS gir drakten det lille ekstra. Arven nikkers blir ekstra staselig med en enkel, liten halsknapp. Et lite tørkle i halsen kan sette et personlig preg og tilføre litt farge.

Størrelse 2 3 4 5 6
           
Liv 60 62 64 66 68
Benlengde 21 23 25 27 30
© Elements Production AS